Jag vann!

För ett tag sedan  var jag med i en tävling hos It’s a house där vinsten var fem valfria rullar washi-tejp från Darling things. Jag vann! Jättekul! :) Nu gäller det bara att välja vilka rullar jag vill ha…

 

3 Responses to “Jag vann!

  1. Petra

    Grattis!! :)

  2. Hej Susanne och grattis till vinsten! En av rullarna du valde (svart/vit piano) är tyvärr slut i lager, undrar om du kan tänka dig en annan? Gå gärna in och kika om det finns någon annan du gillar. Eller om du hellre vill vänta, tror att den nya leveransen inkommer på fredag om vi har tur :)
    mvh
    Ylva
    Darling Things

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>