Nya projekt

Det har gått lång tid sedan jag skrev här. Vi har flyttat till Obbola och börjat nya jobb. Daniel jobbar med support på ett företag och jag jobbar kvar i statens tjänst.Vi har flyttat in i vårt hus, Edith har börjat skolan och Siri och Elof går på förskolan.

Vi trivs väldigt bra här och snart har det gått två år sedan vi flyttade in i huset. När vi flyttade in var det direktverkande el och luftvärmepump som värmde upp huset. Elelementen var gamla och det var kallt här inne och då var det ändå en varm vinter. I december 2015 borrade vi därför bergvärme och installerade vattenburna element. Nu slipper vi frysa här hemma! 

Vi har målat om i köket och i barnens rum, Daniel har byggt ett räcke till bron, vi har grävt en stor rabatt på framsidan och bytt ut den gamla elcentralen mot en med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Sakta men säkert gör vi om huset så att det blir som vi vill ha det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>