Hallen

På bottenvåningen är det plastmatta i alla rum utom vardagsrummet. Mattan har legat där sedan huset byggdes -79 och det börjar synas. Någon av de tidigare ägarna valde att sätta upp boasering i hall och kök. Den målades först dalablå och det var blommiga tapeter och bård ovanför. Boaseringen och väggen ovanför målades sedan grå och det var så det såg ut när vi köpte.

Såhär såg hallen ut när vi köpte huset:

Såhär ser hallen ut idag när vi kommit en liten bit på väg:

Vi ska måla taket, tapetsera om, ta bort valvet in mot vardagsrummet och så småningom ska vi lägga golv. Golvet får vänta tills vi ska göra om köket eftersom vi tänker lägga likadant golv på hela bottenvåningen.

One Response to “Hallen

  1. Bra jobbat!! Ska bli kul att se hur det blir när det är klart :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>