Köket

Vi har nu börjat renovera köket, så här kommer lite före-bilder.

 

One Response to “Köket

 1. Vendela

  Hejhej,
  så fint med köksrenovering. Just köket är ett så viktigt rum- det är där man lagar mat, umgås och vill ta det lugnt. Ert kök ser ganska funktionellt ut, jag tycker om att det är uppdelat mellan där man lagar mat och sedan äter den. Ska ni behålla den lilla köksbänken mittemot den långa?

  Jag jobbar på Byggla.se som är ett byggforum för alla som gör om hemma. Det skulle vara kul om ni vill bli en av våra köksfixare. Vi har flera stycken som just renoverat köket (till exempel denna bygglare: http://www.byggla.se/Projekt/Renovera-kok1931/?category=172) som kan bidra med tips och råd. Ni kan även spana in andras projekt för att få inspiration och idéer. Vill ni veta mer kan ni maila mig. Då kan jag även erbjuda ett litet symboliskt tack!
  Lycka till med köket! :)
  Mvh
  Vendela på Byggla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>