Inspirationskvällar

Har vid två tillfällen i höst varit på Inspirationskväll/seminarie på IKEA. Det är aktiviteter som IKEA anordnar för IKEA FAMILY-medlemmar. Det första handlade om förvaring och jag fick lära mig en hel del om deras garderobssortiment.

I tisdags var jag och två kompisar på  ”Dukningar för alla tillfällen.” Det var verkligen jätteskoj! Vi var totalt tretton deltagare. Först pratade två ur IKEAs personal om dukningar och visade tre dukningar som de hade gjort. Sedan fick vi dela upp oss i grupper och göra varsin dukning. Vi fick gå runt i varuhuset och plocka vad vi ville och sedan duka. Tjoho! :) Det blev sex dukningar som var ganska olika varandra. Två av grupperna hade gjort juldukningar och det var en av de dukningarna som vann den lilla tävlingen som var under kvällen.Vi gjorde en dukning tänkt för ett barnkalas. Tyvärr fick jag inte till någon bra bild med mobilen. Här kan ni se några bilder som Nadja tog.

Kan tipsa er om att kolla in vad närmaste IKEA-varuhus har för aktiviteter för IKEA FAMILY-medlemmar. Jag hoppas på att få plats på bl.a. paketinslagning och jularrangemang!  Det är gratis, man får fika och dessutom en liten present…toppenbra!

One Response to “Inspirationskvällar

  1. Låter som att ni hade jättekul :)
    Får hålla ögonen öppna och tummarna knutna för att det dyker upp nåt skoj här i krokarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>