april 2011Monthly Archives

Pizzaportal

I dagsläget håller pizzaportalen in till vardagsrummet på att demonteras vilket i sin tur medför att hela ingången in dit blir bredare och att öppningen kommer att räcka ända upp till taket.

Plastmattan

image

Såhär ser plastmattan på bottenvåningen ut.

Klädkammaren

Klädkammaren användes tidigare som förråd och var i behov av ny färg på tak och väggar. Vi kommer även att lägga golv för att bli av med den trista plastmattan.

Såhär såg klädkammaren ut före:

Hallen

På bottenvåningen är det plastmatta i alla rum utom vardagsrummet. Mattan har legat där sedan huset byggdes -79 och det börjar synas. Någon av de tidigare ägarna valde att sätta upp boasering i hall och kök. Den målades först dalablå och det var blommiga tapeter och bård ovanför. Boaseringen och väggen ovanför målades sedan grå och det var så det såg ut när vi köpte.

Såhär såg hallen ut när vi köpte huset:

Såhär ser hallen ut idag när vi kommit en liten bit på väg:

Vi ska måla taket, tapetsera om, ta bort valvet in mot vardagsrummet och så småningom ska vi lägga golv. Golvet får vänta tills vi ska göra om köket eftersom vi tänker lägga likadant golv på hela bottenvåningen.

Vårt projekt

Sedan vi köpt vårt renoveringsobjekt så hade vi tänkt att ni kan följa hur det går för oss och så att vi kan ha lite koll på vad det är vi har gjort. Vi kommer att vara sysselsatta en lång tid framöver då listan över vad vi vill fixa till är ganska lång…

Såhär ser planlösningen på bottenvåningen ut:

och här är planlösningen på övervåningen: