Roliga sakerCategory Archives

Tillbaka

Nu har det varit lite glest med inlägg här ett tag. Tiden går snabbt och det känns inte som att veckorna har sju dagar längre. Jag har svårt att förstå att det är december när jag går ut och ser den gröna gräsmattan och känner vindar som påminner om vårvindar.

Vi har pyntat här hemma med julgardiner, adventsstjärnor och även julstjärnor som förhoppningsvis överlever till jul. ;) Har även bakat lussekatter med mammorna från E:s förskola, bakat pepparkakor här hemma och varit hos grannarna och druckit glögg. Om det kom lite snö nu så skulle nog julstämningen infinna sig…

Tipsade tidigare om adventskalendern hos It’s a house och nu har jag hittat några till. Det är kul att tävla! :) Kolla in Trendenser och Husligheter och var med och tävla om finfina saker!

Inspirationskvällar

Har vid två tillfällen i höst varit på Inspirationskväll/seminarie på IKEA. Det är aktiviteter som IKEA anordnar för IKEA FAMILY-medlemmar. Det första handlade om förvaring och jag fick lära mig en hel del om deras garderobssortiment.

I tisdags var jag och två kompisar på  ”Dukningar för alla tillfällen.” Det var verkligen jätteskoj! Vi var totalt tretton deltagare. Först pratade två ur IKEAs personal om dukningar och visade tre dukningar som de hade gjort. Sedan fick vi dela upp oss i grupper och göra varsin dukning. Vi fick gå runt i varuhuset och plocka vad vi ville och sedan duka. Tjoho! :) Det blev sex dukningar som var ganska olika varandra. Två av grupperna hade gjort juldukningar och det var en av de dukningarna som vann den lilla tävlingen som var under kvällen.Vi gjorde en dukning tänkt för ett barnkalas. Tyvärr fick jag inte till någon bra bild med mobilen. Här kan ni se några bilder som Nadja tog.

Kan tipsa er om att kolla in vad närmaste IKEA-varuhus har för aktiviteter för IKEA FAMILY-medlemmar. Jag hoppas på att få plats på bl.a. paketinslagning och jularrangemang!  Det är gratis, man får fika och dessutom en liten present…toppenbra!